Deltag i Hjertetouren 2023

Tilmeld dig her

Gade, husnummer, postnummer, by
Tilmelding er først gyldig, når deltagergebyret er indbetalt til Hjertetourens konto i Nykredit 5479 4344380.
Tilskuere/pårørende/soigneurs kan tilkøbe fuld forplejning i alle 24 timer for 275 kr. Indbetaling til Hjertetourens konto i Nykredit 5479 4344380.
For at deltage skal du oprette dig under Hjertetourens event. Kopier og indsæt dette link i din browser for at oprette dig: https://indsamling.hjerte.dk/create-fundraiser/edit-details?event_id=513&project_id=3715
Du får mulighed for at ændre størrelsen senere.
F.eks. fødevareallergier, ønske om bestilling af ekstra tøj, oplysninger om ansvarshavende for tilmeldte under 16 år m.v.

For at tilmelde dig skal du oprette en indsamling under Hjertetourens event på Hjerteforeningens side. Indsamlingen fungerer som din rytterprofil, og det er op til dig selv, hvor meget, du vil samle ind.

Du opretter din indsamling her.

Hvis du har en profil på Facebook, kan du deltage i ryttergruppen, hvor du kan møde de øvrige ryttere samt vores frivillige, massører osv.

Deltagergebyret er 995 kr. inkl. kortærmet sponsorjersey og fuld forplejning inkl. energi. Overskud går ubeskåret til Hjerteforeningen.

Der findes toiletfaciliteter samt fælles telte til forplejning, ophold m.v. på pladsen (den orange firkant på kortet nedenfor). Campingvogn, telt el. lign. kan medbringes til brug for ophold og hvile, og det er også tilladt at hvile i sin bil. Campingvogne, biler og telte skal opstilles på/ved parkeringspladsen (markeret med lilla). Bemærk, at græsset til opstilling af telte kan være højt.

Støttearmbånd/fuld forplejning

Som tilskuer/pårørende/soigneur kan du tilkøbe fuld forplejning i alle 24 timer for 275 kr. Bestilling sker enten sammen med ryttertilmelding eller ved at sende en mail til kontakt@hjertetouren.dk senest den 1. juni 2023.